З 25 лютого на екрани виходить документальний фільм “Бранці”
З 25 лютого на екрани виходить документальний фільм “Бранці” Володимира Тихого і мистецького об’єднання #Вавилон’13.

Головним героєм фільму є учасник Майдану студент-біолог Сашко Клочко. Він намагається розшукати полоненого ВВшника і дізнається несподівану таємницю про події Майдану. Робота над фільмом почалась у липні 2014 року під час з’їзду родин Небесної Сотні. Анімаційну частину “Бранців” створили Анатолій Лавренішин та Анастасія Тиха. У фільмі також звучить музика Антона Байбакова та гурту “Океан Ельзи”.

18 лютого у кінотеатрі “Жовтень” відбулася прем’єра фільму, після якої глядачі активно ділилися враженнями у соціальних мережах: "Бранців" обговорюватимуть, критикуватимуть (і справедливо, у т.ч.), хвалитимуть, використовуватимуть (і часто - намагатимуться робити це з найгіршою метою), висмикуватимуть звідти уривки, - і дивитимуться” - написав викладач Могилянської Школи журналістики Максим Буткевич

Стрічку можна буде побачити у Києві, Львові, Одесі та Житомирі. Спеціальні покази відбудуться Тернополі, Запоріжжі, Чернігові та Ужгороді.

У Києві фільм буде доступним для перегляду у кінотеатрах: “Київ”, “Жовтень”, “Кінопанорама” та “Ліра”. У Львові з 25 лютого фільм йтиме у кінотеатрі “Планета Кіно Кінг Кросс”, “Планета Кіно Форум”, “Кінопалац Копернік”, а з 3 березня також у “Львівському Кіноцентрі”. В Одесі стрічка йтиме в “Інотеатрі”, а у Житомирі в кінотеатрі ім. Франка.
Розклад спецпоказів уточнюйте в організаторів.

 

Прокат здійснюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Поделиться с друзьями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.