Тарасуль Геннадій Львович 20.01.1935

Тарасуль Геннадій Львович народився 20.01.1935 в родині військовослужбовця.

Закінчив Одеський політехнічний інститут в 1958 році. Працює на Одеській кіностудії.
Фільмографія:
Режисер:
  • 1967 «Короткі зустрічі»
  • 1977 «Фантазія Веснухіна»
  • 1979 «Особливо небезпечні»
  • 1983 «Тепло рідного дому»
Ролі в кіно:
  • 2004 Настроювач (Україна): епізод
Сценарії:
  • 1989 «Миті любові» (співавтор)
  • 1985 «Довга пам’ять»
  • 1979 «Гені-зірка далека і близька»
  • 1979 «Контрзахiд»
  • 1974 «Відповідна міра»
Сокращенная версия логотипа OFS UK-01 Created with Sketch.