Фільм Одеської кіностудії покажуть на турецькому телебаченні!
Фільм Одеської кіностудії покажуть на турецькому телебаченні! Події

Хочемо поділитися чудовими новинами!

Українсько-грузинсько-турецька пригодницька історична стрічка «Фортеця Хаджибей» (реж. К. Коновалов, Одеська кіностудія) сьогодні о 20:00 виходить на турецькому центральному телеканалі Star TV!!!

Вихід у прайм-тайм - це доказ того, що турецькі глядачі високо оцінили наш кінофільм! Вітаємо всю команду з успіхом і міжнародним визнанням!

Події стрічки «Фортеця Хаджибей» відбуваються в період російсько-турецької війни за території Північного Причорномор'я наприкінці ХVIII сторіччя. Османська Порта та Задунайська Січ ведуть боротьбу з Росією за Північне Причорномор’я. Тримається остання фортеця – Хаджибей.

Задунайський козак Андрій має завдання доставити листа турецькому коменданту, але фортецю захоплює ворог. Для того, щоб визволити з полону коменданта і врятувати його дочку Фатіму, в яку закоханий Андрій, потрібно перемогти ворога, який господарює у фортеці.

Зйомки ключових сцен фільму проводились на території Білгород-Дністровської фортеці.

Режисер - Костянтин Коновалов, сценаристи - Пан Яжек Тимошенко Євген Тимошенко, Костянтин Коновалов, за участі Мірзи Давітая.

Генеральний продюсер Андрій Осіпов

У ролях: Олександр Соколов, Дерен Талу, Іраклій Маруашвілі, Катерина Шевченко, Юрдаер Окур, Олег Симоненко Олег Симоненко, Alexandr Polovets Олександр Половець, Георгій Делієв, Дмитро Рибалевський, Денис Фалюта, Сюхан Самьєлі, Вячеслав Украинский В’ячеслав Український, Володимир Міняйло, Игорь Волосовский Ігор Волосовський, Анатолій Дриженко, Ірина Новосьолова.

Кінострічку знято за підтримки ДержКіно України і Міністерство культури та інформаційної політики України

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.