Фільм Одеської кіностудії став ПЕРЕМОЖЦЕМ двох міжнародних кінофестивалів!
Фільм Одеської кіностудії став ПЕРЕМОЖЦЕМ двох міжнародних кінофестивалів! Події

Фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" (реж. В.Новак) став ПЕРЕМОЖЦЕМ одразу двох міжнародних кінофестивалів!

Перемогу фільм отримав у конкурсах FUTURE OF FILM AWARDS та Europe Film Festival!

Future of Film Awards — це унікальна платформа для нових талантів і свято творчості та сміливості. Фестиваль із задоволенням відкриває можливості для талановитих режисерів, продюсерів, сценаристів, акторів та членів знімальної групи з усього світу, щоб показати свої роботи.

Європейський кінофестиваль у Великобританії (EFFUK) — це авторитетний щомісячний конкурс і щорічний онлайн-кінофестиваль, який базується в одному з елегантних міст світу, Лондоні. Його мета - згуртувати талановитих митців усього світу та дати їм можливість демонструвати свої роботи у світі.

Вітаємо команду з першими важливими перемогами!

Сюжет фільму засновано на реальних подіях. 1940 рік, Маріуполь. Сімнадцятирічні Фрося і Льончик мріють одружитися. Але Фрося українка, а Льончик єврей – дуже важко батькові дівчини породичатися з такою сім’єю. Олексій Іванович добрий чоловік, але своєрідний православний вірянин. Як йому поступитися своїми переконаннями та пустити в сім’ю іновірця? Вагітність Фросі. Перший день війни. Льончик іде на фронт. Окупація, доноси, колабораціонізм, мародерство, фашистський терор, розстріли євреїв… Усе це доведеться пережити героям і залишитися справжніми людьми.

Режисер: Віллен Новак

У ролях: Віктор Жданов, Роланд Мішко, Анастасія Марків, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Артем Вільбік, Олексій Горбунов, Георгій Делієв, Максим Горай, Олена Рєпіна, Анастасія Борисова та інші. Оператор-постановник фільму – Данил Дєдков, художник-постановник – Віктор Фомін, композитор – Володимир Гронський.

Продюсери – Андрій Осіпов та Олена Дементьєва.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.