Фільм Одеської кіностудії став ПЕРЕМОЖЦЕМ міжнародного кінофестивалю!
Фільм Одеської кіностудії став ПЕРЕМОЖЦЕМ міжнародного кінофестивалю! Події

Фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" (реж. В.Новак) став ПЕРЕМОЖЦЕМ кінофестивалю Future of Film Awards (Македонія) у категорії "Кращий повнометражний фільм"!

Фестиваль Future of Film Awards https://futureoffilmawards.com/ відкриває та демонструє світу талановитих режисерів, продюсерів, сценаристів, акторів та членів знімальної групи з усього світу, щоб показати свої роботи. Його мета - створення унікальної платформи для спілкування та обміну досвідом митців із усього світу. 


Вітаємо команду з перемогою! У цей складний час надзвичайно цінно отримувати приємні новини!

Сюжет фільму засновано на реальних подіях.
1940 рік, Маріуполь. Сімнадцятирічні Фрося і Льончик мріють одружитися. Але Фрося українка, а Льончик єврей – дуже важко батькові дівчини породичатися з такою сім’єю. Олексій Іванович добрий чоловік, але своєрідний православний вірянин. Як йому поступитися своїми переконаннями та пустити в сім’ю іновірця? Вагітність Фросі. Перший день війни. Льончик іде на фронт. Окупація, доноси, колабораціонізм, мародерство, фашистський терор, розстріли євреїв… Усе це доведеться пережити героям і залишитися справжніми людьми.

Фільм знято за підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Режисер: Віллен Новак
У ролях: Віктор Жданов, Роланд Мішко, Анастасія Марків, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Артем Вільбік, Олексій Горбунов, Георгій Делієв, Максим Горай, Олена Рєпіна, Анастасія Борисова та інші. Оператор-постановник фільму – Данил Дєдков, художник-постановник – Віктор Фомін, композитор – Володимир Гронський.
Продюсери – Андрій Осіпов та Олена Дементьєва.

 

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.