Фільм-відкриття нового сторіччя Одеської кіностудії  «Фортеця Хаджибей»  вже у прокаті!
Фільм-відкриття нового сторіччя Одеської кіностудії «Фортеця Хаджибей» вже у прокаті! Події

Передували прем’єрі у кінотеатрах передпокази у 8 містах України. Також у кожному місті відбулися зустрічі з акторами та творчою командою фільму. Глядачі мали унікальну можливість побачити цей фільм першими, ще до того як він з’явиться у широкому прокаті.

Столичну прем’єру у кінотеатрі  «Cinema City» в Ocean Plaza відвідали представники Турецького консульства, а також Євген Нищук, Віктор Андрієнко, Дар’я Трегубова, Людмила Ардельян, Міла Кузнецова та інші зіркові гості. Творча команда проекту (режисер Костянтин Коновалов, оператор-постановник Володимир Гуєвський, художник-постановник Володимир Філіппов, генеральний продюсер Андрій Осіпов, виконавчий продюсер Олександр Омельянов, продюсер Юрій Калиновський, другий режисер Кирил Гриша, саунд-продюсер Володимир Третьяков, асистент режисера з акторів Вікторія Панчішина) та актори (Іраклій Маруашвілі, Катерина Шевченко, Олег Симоненко, Дмитро Рибалевський, Олександр Половець, Ірина Новосьолова) після показу спілкувалися з глядачами, ділилися секретами знімального майданчика.

Рідна Одеса радо зустріла прем’єру. Зустріч у Кінотеатр Multiplex Gagarinn Plaza була найвідповідальнішою для творчої групи та акторів кінострічки. Долучилися сценарист Євген Тимошенко; представники художнього департаменту кінофільму на чолі з художником по костюмах Євгенією Ємельяненко; асистент другого режисера Олена Дукаценко; актори Вячеслав Український, Володимир Міняйло.

«Ця кінострічка – історично-пригодницький істерн українсько-грузинсько-турецького виробництва. Це фільм-відкриття нового століття історії Одеської кіностудії. «Фортеця Хаджибей» знята у традиціях золотого фонду: фільм для сімейного перегляду про дружбу і кохання, боротьбу добра і зла, шляхетність і підступ. І ми надзвичайно щасливі презентувати цей кінофільм українському глядачеві», - коментує генеральний продюсер та голова правління ПрАТ «Одеська кіностудія» Андрій Осіпов.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.