Прем'єра документального фільму на Одеській кіностудії
Прем'єра документального фільму на Одеській кіностудії Анонси

На Одеській кіностудії 14 березня о 15-й годині покажуть документальну стрічку про події, які відбуваються на нулі.

Фільм зняла режисерка з Латвії Жаклін Ціновська.

Зізнається: живе в Одесі вже два роки, знімає війну. Про неймовірних героїчних військових, про волонтерів, про життя одеситів.

Жаклін працює на латвійському телебаченні ITV, тому не змогла бути осторонь подій, які розпочалися в Україні, та приїхала аби засняти документально всі події та показати світові жахіття війни.

Для акредитації звертайтеся за номером телефону

0668570447 - Олександра

Задля популяризації, взаємодії та розвитку культурних взаємозв’язків і відносин між «Одеською кіностудією» та латвійським телеканалом ITV було підписано МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ.
Як зазначив Андрій Осіпов, відповідно до Меморандуму, Сторони домовилися об’єднати зусилля в створенні умов для виникнення міжнародного аудіовізуального продукту, проведенні спільних заходів й обміну досвідом у сфері кіновиробництва, провадженні культурної діяльності та протидії російській пропаганді.

Партнер заходу - торгівельна марка "Моршинська", що належить до компанії IDS Ukraine.
Від початку війни на потреби ЗСУ, ДСНС, лікарень, переселенців і мешканців деокупованих територій IDS Ukraine було передано продукції на більш, ніж 200 млн грн, а загальна сума благодійної допомоги перевищила 300 млн грн.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.