Співпраця з ІнсайтМедіа продовжується
Співпраця з ІнсайтМедіа продовжується Анонси

Одеса Філм Продакшн, яка є дочірньою організацією Одеської кіностудії, приєднується до проекту ІнсайтМедіа «ПЛЮС», що пройшов у другий тур 13 пітчингу Держкіно.

Проект є дебютним фільмом режисера Юрія Ластівки. Особливу увагу привертає до себе творча група проекту.

Автор сценарію Костянтин Коновалов – сценарний митець, що вже має досвід створення великих повнометражних фільмів.

Режисер-постановник Юрій Ластівка цікавий як професіонал, що претендує на дебют після чималого досвіду роботи на телебаченні та в документалістиці. Весь час після закінчення профільного університету він працював за фахом та здобував необхідний для художньої достовірності життєвий та професійний досвід. Це людина, яка уважно спостерігала за усіма подіями у зоні АТО/ООС в розрізі відеопроектів/кінопроектів та здатна створити оригінальний та нетиповий фільм із глибокою художньою складовою. Саме документалістика дозволить виграшно показати два світи – мирний, у якому живемо ми, та гіперреалістичний прифронтовий.

Оператор-постановник Микола Єфименко, що відзначився роботою над фільмом «Delirium» Ігора Подольчака та «Под электрическими облаками» Олексія Германа, – один з лічених українських спеціалістів, хто має досвід створення й успішних повнометражних кінопроектів, які відзначені схвальними відгуками й широкого глядацького загалу, й витонченої та перебірливої кіноаудіторії, багато з яких являються художніми міні-фільмами та регулярно демонструються на усіх великих телеканалах нашої країни та у інтернеті.

До акторського складу приєдналася зірка нового українського телесеріалу «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк, а також Марина Юрчак, що відома своєю роллю у «ТОЙХТОПРОЙШОВКРІЗЬВОГОНЬ» Михайла Іллєнка.

Такий склад творчої групи неодмінно створить надзвичайно достойне та непересічне кіно, що не втрачатиме своєї актуальності і крізь роки. Цей фільм про людей, які поруч з нами. Які щодня ризикують своїм здоров’ям та життям заради нас і заради одне одного. Які вміють змінюватися на краще й залишатися людьми. Які готові відмовлятися від своїх привілеїв заради загальної справи. Безумовно й однозначно, ці люди заслуговують, щоби про них знімали велике й світле кіно.

Вже завтра проект фільму буде представлено творчою групою під час другого туру 13 Конкурсного відбору Держкіно. То ж до зустрічі на пітчингу!

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.