У Центральній міській бібліотеці імені Івана Франка відбулася демонстрація фільму «Посмішка левиці»
У Центральній міській бібліотеці імені Івана Франка відбулася демонстрація фільму «Посмішка левиці» Анонси

21 червня в Центральній міській бібліотеці імені Івана Франка пройшла демонстрація фільму «Посмішка левиці», створеного Одеською кіностудією в рамках мультимедійного проекту «Пантеон Одеси».

Кінострічку присвячено легендарному одеситу Генріку Бейзерту, який створив і зберіг в роки Другої світової війни Одеський зоопарк.

Директорка ЦМБ ім. Франка Наталя Кликова привітала присутніх, представила гостей і заросила режисера та автора сценарію Ігоря Козлов-Петровського розповісти про роботу над проектом «Пантеон Одеси» і над фільмом.

Актор і режисер, лауреат премії Міжнародної Асоціації діячів літератури та мистецтва «Gloria» Ігор Анатолійович нагадав відомий вислів Йосипа Тимченка (винахідника першого в світі кіноапарата): «Ми не можемо зупинити час, але ми можемо його зафіксувати. Саме це наша команда акторів і зробила: залишила світові пам’ять про першого директора Одеського зоопарку». Ігор Козлов-Петровський згадав виконавця головної ролі Анатолія Індріцаніна, який передчасно пішов з життя.

Директор Одеського зоопарку Ігор Беляков нагадав присутнім про сторічний ювілей, який одеський зоопарк буде відзначати в вересні, і запросив всіх у гості.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.