Вітаємо всіх із прийдешніми Різдвом Христовим і Новим Роком!
Вітаємо всіх із прийдешніми Різдвом Христовим і Новим Роком! Події

2021 рік був для Одеської кіностудії яскравим, плідним та насиченим!

Відбулася важлива кінопрем'єра, яка чекала свого часу понад 20 років - фільм "Чому я живий" (реж. Віллен Новак, сценарист Євген Мітько)! І цей фільм вже встиг зібрати сім міжнародних нагород на кінофестивалях! А також став учасником національного відбору на висування на премію "Оскар" Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії "Міжнародний повнометражний фільм" від України. Найближчим часом відбудуться прем'єри цього фільму в країнах Скандинавії. Для українських глядачів фільм буде доступний на платформах Мегого і Світ ТВ.

Фільм-прем'єра минулого року "Фортеця Хаджибей" (реж. К. Коновалов) збирає міжнародні нагороди. Відбулась національна телепрем'єра фільму на каналі 1+1, а також розміщено на медіаплатформі Мегого!

Одеська кіностудія відкрила унікальний в Україні КіноHub, який уже зібрав значну кількість прихильників!

Втретє відбувся Конкурс короткометражних проектів ім. Кіри Муратової "Короткі зустрічі". Приємно, що це вже стало гарною традицією і ми кожного року маємо можливість надавати ще більше умов молодим митцям створювати власні кінострічки.

У рамках ОМКФ на Одеській кіностудії відбулася прем'єра короткометражного фільму "Помідорчик" (реж. Надія Шмельова). Фільм став першим у нашому новому проекті "Кінокнига".

Вийшов у прокат фільм "Антон і червона химера" (реж. Заза Урушадзе), створення якого відбувалося у копродукції з Одеською кіностудією. Глядачі побачили прем'єру фільму "Посмішка левиці" (реж. І. Козлов-Петровський).

Завершився знімальний процес україно-болгарського проекту "Край ріки" (реж. В. Барков).

Вже найближчим часом розпочнеться підготовчо-знімальний процес фільму «Режисер», що отримав підтримку і фінансування Державного агенства України з питань кіно.

Одеська кіностудія відкрила офіс в Луцьку і готується до зйомок кількох кінопроектів.

Наш Ютуб-канал став одним з найкращих в Україні, щомісячно його відвідують понад 18 млн глядачів.

Більше новин про нас на офіційному сайті та соціальних мережах Одеської кіностудії.

Нехай 2022 рік буде сповнений радісними новинами, приємними сюрпризам та новими вершинами!

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.