Коментар голови правління Одеської кіностудії Андрія Осіпова щодо подій 12 жовтня
Коментар голови правління Одеської кіностудії Андрія Осіпова щодо подій 12 жовтня Анонси

Представники так званої громадської організації «Гільдія кінематографістів Одеси», створеної лише в червні 2018 року, регулярно розповсюджують необґрунтовані і безпідставні звинувачення в розкраданні майна і намаганні знищити кіностудію, переходячи на особисті образи і публічні погрози представникам кіностудії. У нас і раніше виникали підозри щодо несподіваної активізації «професіоналів», які намагалися прикриватися іменем справжніх кінематографістів. Але зараз причини прояснились.

До нас дійшла інформація, що діяльність гільдії, заохочує депутат від Опозиційного блоку, колишній губернатор Одеської області – Микола Скорик. Як виявляється, він об’єднав свої зусилля з представниками місцевої ВО Свобода, що видно із спільних закликів, та присутності ВО Свобода на сьогоднішньому мітингу.

У зв’язку з цим, стали очевидними справжні мотиви інформаційних атак. І майбутнє Одеської кіностудії насправді не хвилює замовників кампанії, а використовується виключно як елемент тиску в медійній площині.

Відбувається спроба звести рахунки з акціонером Одеської кіностудії Олександром Ткаченко, який очолює телеканал 1+1. Адже саме цей канал проводить розслідування щодо діяльності Миколи Скорика, а також вже оприлюднив інформацію щодо одіозного інвестора ВО Свободи Ігоря Кривецького. Телевізійні сюжети викрили схеми роботи обох сторін, які сміливо можна віднести до злочинних.

На мітингу 12 жовтня представник ВО Свобода відкрито передав привіт від однопартійця Пилипа Іллєнка, голови Держкіно, та його слова підтримки гільдії. Ми здивовані такою заявою та очікуватимемо офіційного коментаря пана Іллєнка.

Ми переконані, що деякі учасники, яких гільдія закликає на свою підтримку, не розуміють справжніх намірів і могли стати заручниками шахраїв, що отримують з цього фінансовий зиск.

Звертаємось до громадськості та представників преси не сприяти планам по знищенню доброго імені Одеської кіностудії та перешкоджанню її розвитку, через особисту вендету осіб, пов’язаних з кримінальним світом.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.