Наші партнери
Наші партнери Анонси

IDS Ukraine - українська група компаній, заснована в 1996 році.

Зараз є найпотужнішим національним виробником бутильованих вод, до складу якого входить Моршинський завод мінеральних вод “Оскар”, Миргородський завод мінеральних вод, дистрибуційна компанія “ІДС” та оператор доставки води “ІДС Аква Сервіс ”.

Група компаній володіє торговельними марками «Моршинська», «Миргородська», «Аляска» та «Аква Лайф».

IDS Ukraine є лідером ринку бутильованих вод і має значний вплив на формування і розвиток галузі. Загальна сума капітальних інвестицій, в тому числі у виробництво, за останні 5 років сягає 2,3 млрд грн. IDS Ukraine є найбільшим платником податків та зборів у галузі: 800 млн грн за 2023 р, що на 101 млн грн більше, аніж у 2022-му. Надає роботу 3 000 осіб і відіграє значущу роль для таких невеликих міст, як Миргород і Моршин, як основний роботодавець.

Від початку війни на потреби ЗСУ, ДСНС, лікарень, переселенців і мешканців деокупованих територій IDS Ukraine було передано продукції на більш, ніж 200 млн грн, а загальна сума благодійної допомоги перевищила 300 млн грн.

Вже довгий час компанія є надійним партнером Одеської кіностудії. Зараз відвідування дитячими групами нашим музейно-виставковим комплексом відбувається саме за підтримки партнерів.

Дякуємо за продуктивну співпрацю!

IDS Ukraine

Friesio Foundation

Музей кино

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.