Вітаємо з Днем родини!!!
Вітаємо з Днем родини!!! Події

Сім’я – це найзатишніше місце у цілому світі!

Тож збирайтеся сьогодні у родинному колі для перегляду сімейних фільмів Одеської кіностудії!

1. «Выше Радуги» (реж. Георгій Юнгвальд-Хількевич). Алік Радуга добре вчився, писав вірші, але успіхів у спорті досягти не міг. Одного разу чарівниця наділила його даром стрибати вище за всіх. Але якщо Алік коли-небудь збреше - чари зникнуть.

2. «Дубравка» (реж. Радомир Василевський). Героїня фільму - дівчинка, яку бабуся ласкаво називає Дубравкою. Весело і безтурботно вона грає в футбол разом з хлопцями, лазить по деревах, купається в морі. Але раптом, зовсім несподівано закінчується для Дубравки дитинство.

3. «Юлька» (реж. Константин Жук).
Героїня фільму - шістнадцятирічна школярка Юля. Вона приваблива, трохи модниця, любить танці, музику. Навчається Юлька погано, через що у неї часті неприємності вдома і серйозні конфлікти з вчителями. До рішучих дій спонукало дівчину знайомство з Колею - розумним і енергійним юнаком, що прагне до самостійності й тому вирішує покинути школу та піти в ПТУ. Попри протести матері, Юлька вступає туди ж...

4. «В поисках капитана Гранта» (реж. Станіслав Говорухін). Капітан Грант пустився в небезпечне плавання, щоб заснувати вільне шотландське поселення на островах Тихого океану. Але його корабель зазнає аварії, і лише напіврозмита записка в пляшці доносить уривчасті відомості про Гранта. Лорд Гленарван на свій страх і ризик відправляється на пошуки, взявши з собою дітей капітана - Мері та Роберта. Шлях відважних мандрівників лежить через острови Атлантики, гори й пампаси Нової Зеландії та Австралії, простори Тихого океану, де їх чекають усілякі пригоди.

5. «Жизнь и удивительные приключения Робинзона Крузо» (реж. Станіслав Говорухін). Після корабельної аварії моряк Робінзон Крузо опиняється на безлюдному острові. Він єдиний, хто вижив - усі інші загинули. Попереду його чекають неймовірні пригоди та безліч випробувань.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.