Зйомки тизера проекту компанії Odesa Film Production (створеної на базі Одеської кіностудії) - кінофільму "Сімейка Адамчиків"!
Зйомки тизера проекту компанії Odesa Film Production (створеної на базі Одеської кіностудії) - кінофільму "Сімейка Адамчиків"! Події

Проект «Сімейка Адамчиків» - більше ніж дитяче кіно для широкої аудиторії. Кожен може знайти в ньому щось для себе – гумор, цікавий сюжет, життєвий урок як малих, так і для дорослих.

Красуня Даша Адамчик приходить до тями в лікарні та дізнається, що їй 36 років, вона має чоловіка і шістьох дітей, яких… анітрохи не пам’ятає! Тепер всі ці «герої»: Макс, Федя, Лєра, Влад, Тіма і Варя — витівки яких і стали причиною маминої амнезії — опиняються сам на сам із жорстоким дорослим світом. Виявляється, що їжа сама не готується, тато жахливо співає колискові, а одного дня всі родинні заощадження раптово зникають із шафи.

Режисер фільму – Анатолій Матешко, для нього це вже другий сімейний фільм за останні роки, його стрічка «Фокстер та Макс», яка вийшла в 2019 році задала високу планку у використанні 3D технологій та показала, що українське кіно може бути на одному рівні зі світом.

Зйомки тизеру відбулись у Києві, оператором-постановником став Володимир Гуєвський – відомий нам за стрічками «Солнцеколог» (реж. З. Буадзе), «Фортеця Хаджибей» (реж. Костянтин Коновалов), «Украдене щастя» (реж. А. Дончик) та ін.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.