Фільм Одеської кіностудії відібрано до офіційної селекції міжнародного кінофестивалю!
Фільм Одеської кіностудії відібрано до офіційної селекції міжнародного кінофестивалю! Події

Зараз ми всі живемо в таких умовах, коли фізично потребуємо гарних новин! І ми хочемо поділитися такою про один наш важливий фільм!

Фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" (В. Новак) обрано до офіційної селекції Prague International Film Awards. https://praguefilmfest.com/

Це кінофестиваль з прямими показами в Празі. Місія та мета фестивалю – виявляти та просувати талановитих режисерів з усього світу та представляти їх публіці. Фестиваль відбудеться 21.04 - 22.04.2022.

Сюжет фільму "Чому я живий" засновано на реальних подіях.

1940 рік, Маріуполь. Сімнадцятирічні Фрося і Льончик мріють одружитися. Але Фрося українка, а Льончик єврей – дуже важко батькові дівчини породичатися з такою сім’єю. Олексій Іванович добрий чоловік, але своєрідний православний вірянин. Як йому поступитися своїми переконаннями та пустити в сім’ю іновірця? Вагітність Фросі. Перший день війни. Льончик іде на фронт. Окупація, доноси, колабораціонізм, мародерство, фашистський терор, розстріли євреїв… Усе це доведеться пережити героям і залишитися справжніми людьми.

Режисер: Віллен Новак

У ролях: Віктор Жданов, Роланд Мішко, Анастасія Марків, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Артем Вільбік, Олексій Горбунов, Георгій Делієв, Максим Горай, Олена Рєпіна, Анастасія Борисова та інші.

Оператор-постановник фільму – Данил Дєдков, художник-постановник – Віктор Фомін, композитор – Володимир Гронський.

Продюсери – Андрій Осіпов та Олена Дементьєва.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.