На Одесской киностудии снимут 12-серийный ретро-детектив Источник: http://viknaodessa.od.ua/news/?news=149525
На Одесской киностудии снимут 12-серийный ретро-детектив Источник: http://viknaodessa.od.ua/news/?news=149525 Анонси

Одеська кіностудія та «ІнсайтМедіа» продюсерський центр розпочали девелопмент телесеріалу «Анатра Анасаль» (автор сценарію - Костянтин Коновалов, режисер - Бата Недіч), за підтримки Українського культурного фонду

20 вересня 2018 року в Українському культурному фонді підписано контракт на розробку та девелопмент 12-серійного фільму «Анатра-Анасаль» (автор сценарію - Костянтин Коновалов, режисер - Бата Недіч). Серіал передбачається зняти повністю на базі Одеської кіностудії, в павільйонах і локаціях Одеси.

Історія відбувається в Одесі під час становлення українського авіабудування. Патріоти-контррозвідники одесит Матвій Гришин і бойової авіатор, киянин Семен Марченко протистоять найдосвідченішим більшовицьким агентам. В Одесі, що перебуває під владою Директорії, починається вир подій - загадкове вбивство одного з конструкторів, «зливання» інформації кимось із співробітників заводу, і любов Семена Марченко з Євдокією Анатра - першої в Україні дівчиною-авіатором.

Їм доведеться стикнутися з торговим і кримінальним світом Одеси початку ХХ століття, зі сферою військових замовлень, де крутяться величезні гроші, з найсильнішим ворогом, і вийти переможцями.

Фільм заснований на реальних подіях, має серйозний історичний бекграунд.

Голова правління Одеської кіностудії Андрій Осіпов: «Сюжет фільму не має залишити байдужим не тільки одеситів, але й кожного українця. Невідомі сторінки історії України. Час, коли йдуть битви за контроль над повітряним та морським простором. Про створення легендарного літака та початок розвитку авіації в Одесі. 
Серіал зніматиметься на базі Одеської кіностудії, бо ми можемо повністю забезпечити картину реквізитом і костюмами того періоду».

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.