З 29.10 по 4.11 на Одеській кіностудії пройде курс з техніки силуету і анімації берлінської художниці Марії Донат
З 29.10 по 4.11 на Одеській кіностудії пройде курс з техніки силуету і анімації берлінської художниці Марії Донат Анонси

 

 

Благодійний фонд «Баварський Дім Одеса» за підтримки Гете-інституту (Київ) на базі Одеської кіностудії проводить майстер-клас з техніки силуету і анімації під керівництвом художниці Марії Донат (Берлін).

 

Майстер-клас з силуетних анімацій допоможе здійснити мрію про створення власного мультфільму. Тут покажуть, як самостійно побудувати анімаційний стіл з підсвічуванням, написати сценарій, створити характерних персонажів і озвучити їх. 15 учасників воркшопу намалюють фігури героїв, виріжуть їх силуети з паперу та знімуть на різних фонах. Так виникає ніжна Силуетна анімація в стилі Лотти Райнігер. Силуети пробуджують фантазію. Вони залишають і аніматорам, і глядачам багато місця для власних інтерпретацій. У царстві тіней немає неможливого!

Курс пройде з 29 жовтня по 4 листопада на Одеській кіностудії. Заняття проводяться щодня з 9.00 до 18.00 з перервою на обід з 13.00 до 14.00. Відвідування курсу безкоштовно. Після закінчення курсу видається свідоцтво про закінчення майстер-класу з силуетних анімацій. Записатися на курс можна в Баварському Домі (Успенська, 60) та за телефоном (048) 777-06-96. При собі мати свої роботи - малюнки. Учасникам воркшопу мати при собі фотоапарат з високою роздільною здатністю. Контактна персона - менеджер по культурі Світлана Тарасюк.

 

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.